fbpx
svetsning mekaniker

Jobba med oss

Vill du arbeta med den senaste tekniken och gillar att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor? Då är ett jobb inom Volkswagenorganisationen rätt för dig.

Volkswagen är det märke som växer mest på den svenska bilmarknaden. Väljer du att jobba med oss så kan vi lova dig en spännande resa. Vi har marknadens bredaste produktprogram, allt från lilla up! till SUV:en Touareg. Runt hörnet väntar massor av spännande bilar i alla storleksklasser och med många olika typer av drivmedel och teknologier.

Arbeta inom Europas största bilkoncern

Behovet av bilsäljare och verkstadspersonal kommer att öka framöver. Vi har skapat den här sajten för att nå dig som vill jobba i en spännande koncern, där vi satsar mycket på utveckling av både bilar och personal. Vi hoppas att du vill växa med oss och hålla vår nästa generation bilar rullande! Vid sidan av mekaniker behöver vi också duktiga säljare, servicerådgivare och reservdelsspecialister som älskar att ge service utöver det vanliga till våra kunder.

Volkswagen Group Sverige är dotterbolag till Europas största biltillverkare; Volkswagen AG i Tyskland. Vi är Sveriges största bilimportör och ledande generalagent för bland annat Volkswagen person- och transportbilar, Audi, ŠKODA och SEAT.

Runt omkring i Sverige representeras Volkswagen Group av över 150 återförsäljare och servicepartners. Alla våra varumärken är mycket framgångsrika på marknaden vilket leder till högt tryck på alla våra verkstäder. Under de närmsta åren räknar vi med att behöva anställa ca 100 mekaniker i Sverige. Mekanikeryrket har kraftigt förändrats i takt med att tekniken i bilarna har utvecklats.

© 2024 Verkstadsjobb. Alla rättigheter reserverade. Integritetspolicy. Om Cookies.